H. Nieuwenburg, C. van den Brink - Athene 2004

Schrijver:
Titel: Athene 2004
ISBN: 9789043906265
Uitgever: Tirion Sport
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
ATHENE 2004

De 28e editie van de Olympische Spelen voltrok zich in het land waar de Spelen werden geboren: Griekenland. Ruim een eeuw na de eerste moderne versie mocht Athene 's werelds grootste evenement organiseren. 201 landen streden op 301 onderdelen om de medailles en natuurlijk deed ook Nederland mee. De Nederlandse equipe presteerde goed: vier gouden medailles, negen zilveren medailles en negen keer brons.

Het boek Athene 2004 bestaat uit 17 hoofdstukken, evenveel als het aantal dagen dat de Spelen duurden. In ieder hoofdstuk staat een Nederlandse topsporter centraal die in dagboekvorm zijn belevenissen beschrijft op de dag dat hij moet 'vlammen'. U leest over de ervaringen van onder anderen Inge de Bruijn, Pieter van den Hoogenband, Anky van Grunsven en Leontien van Moorsel die goud wonnen, maar ook over die van Jeroen Straathof, debutante Laura van Leeuwen en vlagdrager Mark Huizinga. Naast de verhalen is er een overzicht van de belangrijkste prestaties die dag en het meest opmerkelijke nieuws. Schitterende foto's, afkomstig van de beste sportfotografen geven een extra dimensie aan de olympische prestaties. Athene 2004 geeft een uniek beeld van de 28e Olympische Spelen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

H. Nieuwenburg, C. van den Brink - Athene 2004