J.M.A. de Bekker - Kwaliteit van zorg en kwaliteitszorg

Schrijver:
Titel: Kwaliteit van zorg en kwaliteitszorg
ISBN: 9789057400650
Uitgever: Kavanah, Uitgeverij
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 8,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Kwaliteitszorg is een veelbelovende maar ook noodzakelijke trend in de gezondheidszorg. Dat komt met name door de Kwaliteitswet Zorginstellingen, die in 1996 van kracht werd. Kwaliteitszorg heeft iets nieuws te bieden: het is een nieuwe, frisse kijk op organiseren en communiceren.

Kwaliteitszorg is multidisciplinair, maar juist de verpleegkundige discipline kan een fundamentele rol spelen in de integrale kwaliteitszorg. Het zijn immers de verpleegkundigen die het langdurigst contact hebben met pati nten.

In dit boek wordt ingegaan op een aantal elementaire aspecten van kwaliteitszorg, waarna de noodzakelijke voorwaarden voor een goed kwaliteitsbeleid worden beschreven, verschillende methoden en instrumenten worden besproken en een aantal nieuwe ontwikkelingen op het gebied van kwaliteitszorg worden geschetst, zoals bijvoorbeeld evidence based nursing.

De kennis over de verpleegkundige beroepsuitoefening groeit de laatste jaren explosief. Richtlijnen kunnen een rol spelen bij het toegankelijk maken van deze kennis ten behoeve van de zorgverlening. Daarom is aan deze nieuwste druk tevens een afzonderlijk hoofdstuk over verpleegkundige richtlijnen toegevoegd
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

J.M.A. de Bekker - Kwaliteit van zorg en kwaliteitszorg