Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Drs. ir. W.C. Meeuse - Meeuse, Drs. W.C.-Kohlbrugge en Maria de

Schrijver:
Titel: Meeuse, Drs. W.C.-Kohlbrugge en Maria de Clercq
ISBN: 9789023919278
Uitgever:
Bijzonderheden: Kolhbrugge en Maria de Clerq, een innige vriendschap, een samenvatting van hun correspondentie gelezen en bijeengebracht door drs. ir. W.C. Meeuse.  Maria de Clercq (1834-1888) kwam in contact met Kohlbrugge door haar vader, Steven de Clercq, die...
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Kolhbrugge en Maria de Clerq, een innige vriendschap, een samenvatting van hun correspondentie gelezen en bijeengebracht door drs. ir. W.C. Meeuse. 
Maria de Clercq (1834-1888) kwam in contact met Kohlbrugge door haar vader, Steven de Clercq, die een uitgebreide correspondentie voerde. 
Maria trouwde met Th.J. Locher (1831-1882), die na Uitikon (in Zwitserland) verschillende gemeenten in Nederland als predikant diende. 
In dit boekje vinden we, behalve haar levensloop, ook de briefwisseling van Kohlbrugge met Maria de Clercq, die hij zijn leerling noemde. 
Zij heeft veel vertaalwerk voor Kohlbrugge verricht, maar klopte ook met haar persoonlijke vragen bij hem aan. Op pastorale toon heeft Kohlbrugge op haar brieven geantwoord. 
Aan het slot zijn stambomen opgenomen van de families De Clercq en Locher. 
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Drs. ir. W.C. Meeuse - Meeuse, Drs. W.C.-Kohlbrugge en Maria de Clercq