Rebecca Tyrrel - Camilla

Schrijver:
Titel: Camilla
ISBN: 9789063052102
Uitgever: Uitgeverij Archipel
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Wie is de tweede echtgenote van Charles: een keiharde minnares, die Diana het paleis uitjaagde, of een leuke vrouw die jarenlang, ook in zeer zware tijden, trouw bleef aan haar enige grote liefde?
In dit fascinerende en met veel vaart en humor geschreven portret geeft Rebecca Tyrrel een levendig beeld van Camilla, Duchess of Cornwall ? de grappige, spontane, ontspannen Camilla, een loyale vriendin, een liefdevolle moeder, een vrouw die lange tijd onbezorgd van een ?open huwelijk? genoot, tot men erachter kwam dat haar minnaar niemand minder dan de troonopvolger van Engeland was.
Critici zullen Camilla altijd blijven zien als de vrouw die een sprookjeshuwelijk kapotmaakte. Maar Tyrrel kwam erachter wie de echte Camilla is, door middel van gesprekken met haar vrienden, insiders uit het koninklijk huis en royalty-verslaggevers. Zo schetst ze een goed beeld van een buitengewone romance ? een verhaal vol schandaal, hartstocht en tragedie, dat de Engelse monarchie op zijn grondvesten heeft doen schudden. Welkom in de wereld van Camilla.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rebecca Tyrrel - Camilla