Kerstens - Wijnen van Spanje en Portugal

Schrijver:
Titel: Wijnen van Spanje en Portugal
ISBN: 9789060971758
Uitgever: Fontaine Uitgevers B.V.
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 31,30
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het is nog niet zo lang geleden dat men bij het noemen van Spaanse of Portugese wijnen uitsluitend aan sherry en port, of aan wat ruwe, boertige rode wijnen dacht. Dat is in korte djd helemaal veranderd! Door het beplanten met nieuwe druiverassen, verbeterde snoeiwijze, selectie van de te persen druiven, moderne persen en vooral temperatuurcontrole tijdens de gisting, worden er nu in beide landen prachtige wijnen gemaakt, waarvan er een aantal zich ruimschoots kunnen meten met de topwijnen uit andere landen. Op Internationale proeverijen komt het regelmatig voor dat Spaanse en Portugese wijnen in de hoogste regionen eindigen.
De namen van deze wijnen en de streken waar deze zijn gemaakt, zijn buiten Spanje en Portugal tot nu toe matig bekend. Nu beide landen lid zullen worden van de Europese Gemeenschap zullen veel van die prachtige (en relatief zeer goedkope!) wijnen overal op de markt verschijnen.
Daarom worden in dit boek niet all een wijngebieden van beide landen beschreven, maar bovendien zijn er ruim 400 etiketten in opgenomen zodat u en thuis en op vakantie in de zonovergoten landen heel vaak de aangeboden wijn zult kunnen terugvinden. Bovendien zijn er geen foto's ter illustratie gebruikt, maar aquarel-impressies; ook zijn er zwart-wit tekeningen geplaatst, alles van de hand van de schrijver (of moeten we tekenaar zeggen?).
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kerstens - Wijnen van Spanje en Portugal