Leni Saris, Nel van der Zee, Jos van Manen Pieters, Louise d'Anjou en

Schrijver:
Titel: Saris, Leni (e.a.)-Zomers geluk
ISBN: 9789020526110
Uitgever:
Bijzonderheden: Zomers geluk, een omnibus met verhalen van Leni Saris, Nel van der Zee, Jos van Manen Pieters, Louise d'Anjou en Cissy van Marxveldt.  Als eerste verhaal werd De gouden stem van Leni Saris opgenomen, een van haar laatste romans. Nel van der Zee u...
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Zomers geluk, een omnibus met verhalen van Leni Saris, Nel van der Zee, Jos van Manen Pieters, Louise d'Anjou en Cissy van Marxveldt. 
Als eerste verhaal werd De gouden stem van Leni Saris opgenomen, een van haar laatste romans. Nel van der Zee uit Den Haag vervolgt met het bijna vergeten boek Het begon in een zomervakantie. Topauteur Jos van Manen Pieters tekent voor de derde roman, het indringende Er gebeurt geen wonder. Louise d'Anjou schreef het zeer herkenbare Mam, hoe kun je ... terwijl Cissy van Marxveldt de omnibus besluit met haar vertelling Kamers.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Leni Saris, Nel van der Zee, Jos van Manen Pieters, Louise d'Anjou en Cissy van Marxveldt - Saris, Leni (e.a.)-Zomers geluk