Robert Ludlum - Het Janson commando

Schrijver:
Titel: Het Janson commando
ISBN: 9789024554393
Uitgever: Luitingh
Bijzonderheden: Goed - met vlekjes
Prijs: € 2,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
1 team, 1 missie, 1 kans om de wereld te reddenOoit was Paul Janson geheim agent en huurmoordenaar voor de Amerikaanse overheid, tot hij genoeg had van het werk. Hij werkt nu freelance als detective en schakelt als het nodig is scherpschutter Jessica Kincaid in.Paul Janson neemt alleen nog opdrachten aan waarvan hij weet dat ze een bijdrage leveren aan een betere wereld.Voor de kust van Afrika is een kustvaarder overvallen. Alle bemanningsleden zijn vermoord, alleen een traumachirurg is gespaard gebleven.Aan Paul Janson en zijn partner Jessica Kincaid de taak om de arts ongedeerd uit de klauwen van de overvallers te bevrijden...
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.