A. Geiger - Met ons gaat het goed

Schrijver:
Titel: Met ons gaat het goed
ISBN: 9789023420583
Uitgever:
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 3,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Wanneer Philipp Erlach het oude huis van zijn grootmoeder in Wenen erft, kan hij de geschiedenis van zijn familie niet langer buitensluiten. Tijdens het opruimen van de woning dringen de verhalen van zijn overleden familieleden zich door oude foto's en brieven aan Philipp op; van zijn eigengereide grootvader en zijn verdronken moeder tot en met een oom die in de oorlog voor F hrer, volk en vaderland is gesneuveld.
In een caleidoscopische opeenvolging trekt de vorige eeuw voorbij aan een jongeman die aan het begin van een nieuwe eeuw staat. Wat neemt hij mee, wat m et hij meenemen, de toekomst in?
Met veel gevoel voor humor en een ongekend inlevingsvermogen wekt Arno Geiger in Met ons gaat het goed een treurige en veelbewogen eeuw tot leven.
Arno Geiger werd in 1968 in Bregenz geboren Met ons gaat het goed won de prestigieuze Deutscher Buchpreis. Geiger woont en werkt in Wenen.
'Geiger heeft een grootse familiegeschiedenis geschreven waarin de bijna nonchalante ongeinteresseerdheid van de hoofdpersoon op een levendige wijze contrasteert met de fenomenale taalbeheersing van de schrijver.'- Vrij Nederland
'Prachtig! Met ons gaat het goed behoort tot het opmerkelijkste wat de Duitstalige literatuur op het ogenblik te bieden heeft.' - Der Spiegel
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.