Donald duck groot vakantieboek

Schrijver:
Titel: Donald duck groot vakantieboek
ISBN: 8710722540020
Uitgever:
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 5,15
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'Donald Duck Groot Vakantieboek' is een verzameling van grappige en avontuurlijke verhalen met de bekende Disney-personages. Het boek is speciaal samengesteld voor de zomerperiode, wanneer veel mensen op vakantie gaan en behoefte hebben aan ontspanning en vermaak.

Het boek bevat een mix van stripverhalen, puzzels, spelletjes en kleurplaten, waardoor het geschikt is voor zowel jonge als oudere lezers. De stripverhalen volgen de avonturen van Donald Duck, zijn neefjes Kwik, Kwek en Kwak, oom Dagobert, Katrien Duck en vele andere geliefde personages uit Duckstad.

In de stripverhalen worden de personages geconfronteerd met allerlei uitdagingen en grappige situaties. Zo kan Donald Duck bijvoorbeeld in een hilarische situatie belanden wanneer hij probeert te kamperen, of oom Dagobert kan een spannend avontuur beleven tijdens zijn zoektocht naar verborgen schatten. De verhalen zijn vaak humoristisch en bevatten vaak een moraal of boodschap.

Naast de stripverhalen bevat het boek ook verschillende puzzels en spelletjes. Denk hierbij aan woordzoekers, doolhoven, raadsels en quizzen. Deze activiteiten zijn niet alleen leuk, maar stimuleren ook het denkvermogen en de creativiteit van de lezers.

Verder bevat het boek kleurplaten van de personages, zodat kinderen hun favoriete figuren kunnen inkleuren en hun eigen creativiteit kunnen uiten. Dit kan een leuke en ontspannende activiteit zijn tijdens de vakantie.

Het 'Donald Duck Groot Vakantieboek' is een ideaal boek om mee te nemen op vakantie of om thuis te lezen tijdens de zomermaanden. Het biedt vermaak en ontspanning voor het hele gezin en zorgt voor urenlang leesplezier. De grappige en avontuurlijke verhalen, gecombineerd met de puzzels en spelletjes, maken het boek een geweldige manier om de zomer door te brengen.

Kortom, het 'Donald Duck Groot Vakantieboek' is een vrolijk en vermakelijk boek dat perfect is voor de zomer. Het bevat een mix van stripverhalen, puzzels, spelletjes en kleurplaten, waardoor het geschikt is voor zowel jonge als oudere lezers. Het boek biedt urenlang leesplezier en is een geweldige metgezel voor de vakantieperiode.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Donald duck groot vakantieboek  - Donald duck groot vakantieboek