Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Dachsel, K. Aug. - Bijbel, of De Geheele Heilige Schrift, bevat

Schrijver:
Titel: Bijbel, of De Geheele Heilige Schrift, bevattende al de kanonieke boeken van het Nieuwe Testament, (volgens de statenvertaling) met in de tekst ingelaste verklaringen en opmerkingen van de beroemdste godgeleerden uit alle tijden.
Taal: Nederlands
Uitgever: Den Hertog's Uitgeverij - Utrecht z.j.
Bijzonderheden: Nieuwe Testament in 5 delen. Gebonden. In het 2e deel regelmatig onderstrepingen, voor het overige een keurige set!
Prijs: € 65,00 (Excl. verzendkosten)

Versprille uit Krabbendijke

zakelijk

Logo Versprille

Van 10 t/m 18 mei zijn we gesloten. Vanaf 20 mei hopen we u weer van dienst te zijn,

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dachsel, K. Aug. - Bijbel, of De Geheele Heilige Schrift, bevattende al de kanonieke boeken van het Nieuwe Testament, (volgens de statenvertaling) met in de tekst ingelaste verklaringen en opmerkingen van de beroemdste godgeleerden uit alle tijden. Dachsel, K. Aug. - Bijbel, of De Geheele Heilige Schrift, bevattende al de kanonieke boeken van het Nieuwe Testament, (volgens de statenvertaling) met in de tekst ingelaste verklaringen en opmerkingen van de beroemdste godgeleerden uit alle tijden. Dachsel, K. Aug. - Bijbel, of De Geheele Heilige Schrift, bevattende al de kanonieke boeken van het Nieuwe Testament, (volgens de statenvertaling) met in de tekst ingelaste verklaringen en opmerkingen van de beroemdste godgeleerden uit alle tijden.