Hogendoorn , Willem - Er is meer....

Schrijver:
Titel: Er is meer....
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden: nieuw
Prijs: € 14,00
Verzendkosten: € 4,40 (binnen Nederland)
Meer info:
144 pp. Illustraties in z/w en enkele in kleur. Het bijbehorende grammofoonplaatje is achterin bijgestoken bij het boek.

Waarheid en leugen bij paranormale verschijnselen
paragnost Gerard Croiset
stemmen uit de dood
aura en astraal lichaam
poltergeisten en reïncarnatie

De dood wenkt ieder uur. Wie we ook zijn, wat we ook doen – allemaal hebben we één zekerheid: binnen 100 jaar zijn we allen dood, begraven of gecremeerd, en de meesten van ons vergeten. Opgegaan in het Grote Niets, het Dodenrijk, Hemel, Hel of Vagevuur, Nirwana en Eeuwige Jachtvelden, Hades en Elysese velden. Daar, waar niemand ooit van is teruggekomen. Zegt men.
De zekerheid van de dood is de onzekerheid van het leven. Al sinds tienduizenden jaren, hebben-mensen uit verschillende culturen en met verschillende godsdienstige en filosofische opvattingen zich de vraag naar een hiernamaals gesteld. Ons rationeel, 20ste-eeuws denken stelt zich daarbij afzijdig op. Hetgeen nogal verwonderlijk is in een tijd waarin geprobeerd wordt het taboe van het sterven en de dood op te heffen. Op klinische en wetenschappelijk verantwoorde manier, zoals wij dat aan ons verstandelijk denken verplicht lijken te zijn. Stervensbegeleiding, terminale zorg, euthanasie – het zijn begrippen, die al bijna gemeengoed zijn geworden. Wat er na het sterven komt. blijft taboe en is voer voor religieuzen, warhoofden, dromers en goedgelovigen. Er is immers geen bewijs voor een hiernamaals. Niemand is er ooit uit teruggekeerd. Zegt men.
Er zijn mensen, miljoenen mensen, die beweren contact te hebben met de doden. Mensen als Gerard Croiset, de befaamde paragnost; de psycholoog Raudivc, die meer dan 100.000 stemmen van overledenen op de bandrecorder registreerde; mensen als het Britse medium Leslie Flint, die onder zeer strenge controle, contact zocht met de geest van Godfried Bomans; de Nederlandse hoogleraren Tenhaeff en Van Praag, die als persoonlijke mening te kennen gaven in een voortbestaan na de dood te geloven. Mensen die moeilijk dromers of warhoofden genoemd kunnen worden, als Plato, Shakespeare, Aldous Huxley. Rudolf Steiner, Swedenborg en Goethe.
In ‘Er is meer…’ wordt zowel in beeld als tekst uitvoerig ingegaan op de contacten, die sedert honderden jaren worden gelegd tussen de levenden en de doden. Voor de eerste maal zijn de manieren waarop deze ‘paranormale’ communicatie tot stand kan komen, bijeen gebracht. Zij variëren van de 19de-eeuwse verschijning tot de laatste ontwikkelingen op elektronisch gebied om onhoorbare stemmen vast te leggen, van de dansende tafel tot het zichtbaar maken van het astraal lichaam en de menselijke aura.
Incl. bijbehorende plaat

NIEUW, LICHTE VERKLEURING, VASTE PRIJS
Verder lezen

De Oorsprong uit Nieuw Roden

zakelijk

Logo De Oorsprong

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hogendoorn , Willem - Er is meer.... Hogendoorn , Willem - Er is meer.... Hogendoorn , Willem - Er is meer....

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Oorsprong

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Boekhandel de Oorsprong
    Kamer van Koophandel nummer: 01155663
    NL001442341B29
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.