Zomers licht Rachel Hore

Schrijver:
Titel: Zomers licht Rachel Hore
ISBN: 9789022596081
Uitgever:
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 5,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Zomers licht is een meeslepende roman geschreven door Rachel Hore. Het verhaal speelt zich af in het idyllische Cornwall, waar de hoofdpersoon, Lucy, een nieuw hoofdstuk in haar leven begint.

Lucy is een jonge vrouw die haar carrière als fotograaf heeft opgegeven om voor haar zieke vader te zorgen. Na zijn overlijden voelt ze zich verloren en besluit ze om een zomer lang in Cornwall te verblijven, waar haar vader altijd zo van hield. Ze hoopt daar rust te vinden en haar leven weer op de rails te krijgen.

In Cornwall ontmoet Lucy de mysterieuze en knappe kunstenaar David. Er ontstaat al snel een sterke aantrekkingskracht tussen hen, maar Lucy is terughoudend om zich volledig aan hem over te geven. Ze draagt immers nog de last van haar verleden met zich mee en is bang om opnieuw gekwetst te worden.

Terwijl Lucy en David steeds closer worden, ontdekt Lucy een oud fotoalbum in het huis waar ze verblijft. Het album bevat foto's van een jonge vrouw genaamd Rose, die in de jaren '50 in Cornwall woonde. Lucy raakt gefascineerd door het verhaal achter de foto's en begint een zoektocht naar de waarheid.

Gaandeweg ontdekt Lucy dat haar eigen leven en dat van Rose op verrassende wijze met elkaar verbonden zijn. Ze komt achter geheimen en onthullingen die haar wereld op zijn kop zetten. Terwijl ze haar eigen angsten en twijfels onder ogen moet zien, leert Lucy ook de kracht van liefde en vergeving kennen.

Zomers licht is een prachtig geschreven roman die de lezer meeneemt naar het adembenemende landschap van Cornwall. Rachel Hore weet de sfeer en de schoonheid van de omgeving op levendige wijze te beschrijven, waardoor je als lezer het gevoel hebt zelf in Cornwall te zijn.

Het boek is niet alleen een liefdesverhaal, maar ook een verhaal over zelfontdekking en het overwinnen van persoonlijke obstakels. Lucy is een sterke en inspirerende hoofdpersoon, die worstelt met haar verleden maar uiteindelijk de moed vindt om voor zichzelf te kiezen.

Zomers licht is een boek dat je meesleept vanaf de eerste pagina. Het combineert romantiek, mysterie en geschiedenis op een meesterlijke manier. Rachel Hore weet de personages tot leven te brengen en de lezer te raken met haar prachtige schrijfstijl.

Dit boek is een absolute aanrader voor liefhebbers van romantische romans met een vleugje mysterie. Het zal je betoveren en ontroeren, en je nog lang laten nadenken over de kracht van liefde en de zoektocht naar je eigen identiteit.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.