Elizabeth Vitt - Business Intelligence

Schrijver:
Titel: Business Intelligence
ISBN: 9789039520789
Uitgever: Academic Service
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 12,04
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Gegevens omzetten in actie voor een betere concurrentiepositie
- Sneller betere beslissingen nemen
- Gebruik datamining, OLAP-systemen en andere technieken om informatie te structureren
- Ontwikkel succesvolle BI-implementatiestrategieën

Er is zoveel informatie, maar zo weinig tijd. Zakelijke gegevens blijken vaak moeilijk toegankelijk en zelden eenvoudig te gebruiken. Besluitvormingsprocessen verlopen steeds trager. Dit inzichtelijke boek maakt u duidelijk hoe organisaties sneller betere beslissingen kunnen nemen over klanten, partners en eigen activiteiten, door bergen gegevens om te vormen tot informatie waaruit beleidsmakers conclusies kunnen trekken. U ziet wat er komt kijken bij het inzetten van business intelligence om informatie, mensen en technologie samen te brengen om tot succesvolle strategieën te komen, en u komt erachter hoe u die strategieën met vertrouwen implementeert.
De gedachte achter business intelligence: Leer de basisbegrippen kennen achter business intelligence (BI); hoe het wordt gedefinieerd, waarom en hoe u het kunt inzetten in uw organisatie en welke kenmerken, componenten en algemene architectuur de meeste BI-oplossingen gemeen hebben.
De voordelen van business intelligence: U leest hoe internationaal succesvolle bedrijven op het gebied van financiële dienstverlening, industrie en detailhandel met succes BI-oplossingen hebben geïmplementeerd en wat hun dat heeft opgeleverd.
Business intelligence in de praktijk: Wat komt er kijken bij het implementeren van een BI-oplossing in uw bedrijf? Hoe herkent u de mogelijkheden, welke stappen moet u nemen om een project op te zetten en hoe houdt u de vaart erin zodat de gegevens die u verzamelt continu in uw voordeel blijven werken.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Elizabeth Vitt - Business Intelligence Elizabeth Vitt - Business Intelligence