Harmsen, Nando - De Landschapsbijbel - 101 Tips voor Luisterrij

Schrijver:
Titel: De Landschapsbijbel - 101 Tips voor Luisterrijke Landschapsfoto's
ISBN: 9789492325051
Taal: Nederlands
Uitgever: Photofacts Publishing
Bijzonderheden: 2020, paperback, goed exemplaar
Prijs: € 17,50
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Landschapsfotografie is heel populair. Dat weet iedereen. Maar landschapsfotografie is toch niet zo makkelijk is als het in eerste instantie lijkt. Je bent niet de enige die achteraf teleurgesteld naar de gemaakte foto’s kijkt. Zou het niet mooi zijn, als die foto exact het gevoel geeft wat je ter plekke had?

Ik heb inmiddels veel ervaring opgedaan met landschapsfotografie. Al die ervaring heb ik verzameld in 101 tips voor luisterrijke landschapsfoto’s. Elke pagina bevat een kort en bondig beschreven tip, samen met een prachtige foto.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Harmsen, Nando - De Landschapsbijbel - 101 Tips voor Luisterrijke Landschapsfoto's Harmsen, Nando - De Landschapsbijbel - 101 Tips voor Luisterrijke Landschapsfoto's