M. Booth - Tweestrijd

Schrijver:
Titel: Tweestrijd
ISBN: 9789055016235
Uitgever: BBNC Uitgevers
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 6,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Tweestrijd is het verhaal van Alexander Bayliss, een Brits staatsburger die in de jaren '50 in de Sovjet-Unie wordt gearresteerd wegens spionage. De Britse regering veronderstelt dat hij dood is, maar Bayliss overleeft twintig jaar de steenkoolmijnen van een strafkamp. Na zijn vrijlating uit de Goelag ziet hij geen reden om naar het Westen terug te keren. Hij voelt zich inmiddels meer Rus dan Engelsman. Liefdevol neemt Frosya, de dochter van zijn beste kampvriend Kirill, hem op in haar huis. Bayliss voorziet in zijn onderhoud als onderwijzer in Myshkino, een klein dorp op het Russische platteland.
Nu, op Alexanders 80e verjaardag, is Rusland veranderd. Het communisme is ten grave gedragen. In Engeland wordt bekend dat Bayliss nog in leven is. Hij staat voor de zwaarste opgave uit zijn leven; hij moet een keuze maken: terugkeren of in Rusland blijven.
Met Tweestrijd heeft Martin Booth niet alleen een ontroerend verhaal geschreven, maar ook een schets van het moderne Rusland, een land waar geen zekerheden en waarden meer lijken te bestaan.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

M. Booth - Tweestrijd M. Booth - Tweestrijd