E. Vos, P. Dekkers - 1/2 verhalend ontwerpen

Schrijver:
Titel: 1/2 verhalend ontwerpen
ISBN: 9789001203276
Uitgever: Noordhoff Uitgevers B.V.
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 17,15
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Verhalend ontwerpen is de naam van een onderwijsvorm die in Nederland steeds meer bekendheid geniet. Volgens `verhalend ontwerpen´ verloopt onderwijs als een verhaal: de leeractiviteiten zijn in een verhaallijn gepland, die de kinderen een kader biedt waarbinnen zij de leeractiviteiten als zinvol ervaren. Deze benadering, in Schotland ontstaan onder de naam `the storyline approach to education´, staat centraal in Verhalend ontwerpen . Het eerste deel, In Praktijk, is een leestekst boordevol verhalen uit de onderwijspraktijk voor iedere (aanstaande) leraar die nieuwsgierig is naar verhalend ontwerpen. De doe-het-zelfcursus in deel twee, Aan de tekentafel, leert de lezer zelf in verhaallijnen te ontwerpen.
In de tweede druk is het boek op een aantal punten herzien. Er zijn nieuwe praktijkvoorbeelden en illustraties opgenomen. De theorie achter verhalend ontwerpen wordt krachtiger uiteengezet door het uitwerken van enkele didactische beginselen. Het boek bevat nieuwe tips voor het uitvoeren van een verhalend ontwerp. En er wordt nu uitdrukkelijk aandacht besteed aan het gebruik van ICT in een verhalend ontwerp. Daarmee is het boek weer helemaal bij de tijd.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

E. Vos, P. Dekkers - 1/2 verhalend ontwerpen