Karen Groeneveld - Oceanie - Cultuurboek

Schrijver:
Titel: Oceanie - Cultuurboek
ISBN: 9789039627747
Uitgever: Karen Groeneveld
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 6,10
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Oceanië bestaat naast de 'grote' eilanden Australië, Papoea, Nieuw-Guinea en Nieuw Zeeland uit nog talrijke andere zoals Fiji, Tonga, Vanuatu en Frans Polynesië.

De grote eilanden bezitten een fascinerende mengeling aan bergketens, woestijngebieden, koraalriffen, regenwouden, stranden en steden met een boeiende en gevarieerde cultuur.

Terwijl de overige verspreid in de oceaan liggende eilanden met hun vriendelijke atmosfeer, uitzonderlijke schoonheid, witte stranden en onvoorstelbaar heldere lagunes een haast paradijselijke omgeving presenteren. Wie veel van Oceanië wil zien, moet veel reizen. Net als de allereerste bewoners van het gebied, die met hun kano's stukje bij beetje tot de meest afgelegen eilanden wisten door te dringen.

Dit boek laat je het kleinste onder de continenten comfortabel vanuit de eigen leunstoel ontdekken. Om heerlijk weg te dromen over hoe het zou zijn om in een hangmat onder de palmen op het strand te liggen. Om te duiken met walwissen en haaien. Om het ruisen van de watervallen te horen in het regenwoud. Of verrast te worden door de rijke geschiedenis van Oceanië.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Karen Groeneveld - Oceanie - Cultuurboek