Rivelino Rigters - Bloedband

Schrijver:
Titel: Bloedband
ISBN: 9789090341460
Uitgever: CM Publishing
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 33,85
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
In zijn werk als talentcoach en rapdocent komt Rivelino vaak bijzondere mensen tegen met bijzondere verhalen. Verhalen van mensen die zich in de wereld van criminaliteit en gevangenissen begeven, soms tegen wil en dank, soms met een duidelijke keuze voor deze wereld. Hun verhalen deelt Rivelino in dit inspirerende boek dat een stem geeft aan hun die anders nooit gehoord worden.

REVIEW
Candy Dulfer (saxofoniste):
'Dit boek van Rivelino staat vol met boeiende en eerlijke getuigenissen van mensen die zelf wel eens van het rechte pad zijn afgeweken, en van hun families of omgeving die daar maar mee moeten dealen. Wat een impact kan zo'n gebeurtenis hebben en hoe kom je daar in godsnaam ooit weer uit? Bewondering voor mensen die iets heel fouts hebben gedaan maar het durven te erkennen en daarna zich naar een mooiere toekomst vechten. En sommigen kunnen dan zelfs weer de kracht vinden om anderen te helpen.
Hoe bijzonder is de mens, en hoe belangrijk is het dat we elkaar écht zien en horen. Dit boek kan daarbij helpen.'

REVIEW
Rocky Hehakaija (Founder Favela Street, EA Sports Fifa Volta Legend en winnaar Wie Is De Mol 2021):
'Bloedband is een boek met verhalen die ontzettend belangrijk zijn. Het zijn verhalen van mensen waar we te snel overheen kijken of een vooroordeel over hebben. We stoppen ze het liefst weg en hopen dat het daarmee is opgelost. Maar waarom begaat iemand een misdaad? Wat heeft hij of zij meegemaakt? En wie zijn de mensen om hem of haar heen? Rivelino deelt kwetsbare verhalen van mensen die in en uit detentie zijn. Toen ik eenmaal was begonnen kon ik niet meer stoppen. Met zijn boek laat hij ons kennis maken met deze mensen. Zo creëert hij begrip, waar we als maatschappij nog veel van kunnen leren.'

Uitgebracht door CM Publishing (c) 2021
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rivelino Rigters - Bloedband