Alice Twemlow - Grafisch Ontwerp: Waar Is Het Voor Nodig>

Schrijver:
Titel: Grafisch Ontwerp: Waar Is Het Voor Nodig>
ISBN: 9789063691394
Uitgever: BIS Publishers BV
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 13,85
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit handboek is een waardevolle gids in de wereld van grafisch ontwerp. Het onderzoekt welke factor nu juist van grafisch ontwerp een succes maakt en hoe het communiceert met zijn publiek. Maar Grafisch ontwerp: waar is het goed voor? is niet alleen een dieptestudie naar succesvol design, het is ook een overweldigend portfolio vol cutting-edge werk van designers en studio's wereldwijd. Vol werk dat ver boven het gemiddelde uitstijgt. Het boek plaatst bovendien eigentijds ontwerp in de context van sleutelgebeurtenissen uit de ontwerpgeschiedenis.
Grafisch ontwerpen: waar is het goed voor? geeft een overzicht van de deelgebieden die op dit moment binnen het vak grafisch ontwerpen in beweging zijn. Wat zijn de jongste tendensen binnen de typografie, bewegwijzering, reclame, tentoonstellingsvormgeving? Welke impact heeft de doorbraak van nieuwe disciplines als VJ-ing, game design, softwareontwikkeling en interactief design op het vakgebied?
Grafisch ontwerpers uit de hele wereld worden geconfronteerd met boeiende maar lastige uitdagingen: nieuwe technologieën, nieuwe tactieken om de consument te benaderen, een publiek dat eigen ideeën heeft over vormgeving en typografie, wereldwijde communicatie en multiculturele invloeden. Over kruisbestuivingen tussen culturen en disciplines, ethiek en milieuvraagstukken, technologie en theorie.
Verplichte kost voor alle grafische ontwerpers en studenten.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Alice Twemlow - Grafisch Ontwerp: Waar Is Het Voor Nodig>