H. Cigdem - De importbruid

Schrijver:
Titel: De importbruid
ISBN: 9789029562652
Uitgever:
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 2,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Omdat ze denkt dat het leven in Nederland een feest is, verlooft de in Turkije wonende Rüya zich op haar dertiende met Kaan, zoon uit een Turks gezin in Tilburg.Na twee jaar komt ze naar Nederland voor de bruiloft. Rüya en Kaan wonen in bij het grote gezin van haar schoonouders en Rüya raakt per ongeluk snel zwanger. Haar droom verandert in een nachtmerrie wanneer blijkt dat haar schoonmoeder in dit huis de scepter zwaait. Buiten de voordeur lijken er geen grenzen te bestaan, maar binnen des te meer. Rüya is slechts een importbruid die elk moment ingeruild kan worden voor een nieuwe maagd die wél gehoorzaamt. Teruggaan naar haar ouders is geen optie.De importbruid vertelt het dilemma van Rüya. Op zoek naar zichzelf en naar wat ze wil met haar leven ontdekt ze haar eigen grenzen.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.