Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Zenboeddhisme / smaak, wortels en reikwijdte, Zen van Azie tot Zutphen

Schrijver:
Titel: Zenboeddhisme / smaak, wortels en reikwijdte, Zen van Azie tot Zutphen
ISBN: 9789043510820
Taal: Nederlands
Uitgever: Kok
Bijzonderheden: 2005, paperback
Prijs: € 7,95
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Zenboeddhisme mag zich in een groeiende belangstelling verheugen. In dit deel van de serie Wegwijs geeft de auteur in heldere bewoordingen aan waar zen voor staat en welke opvattingen en visies zen kent. Hij gaat in op de oorsprong van het zenboeddhisme en behandelt niet alleen beknopt zijn vroege geschiedenis maar ook de wijze waarop het zich vrij recent in onze westerse cultuur heeft kunnen vestigen. Centraal in zen staat ervaren wat gaande is. Want zen gaat over niets anders dan het leven zelf, waarin het niet te doorgronden mysterie en het alledaagse op elk moment samenkomen.

het boek is nog in zeer goede staat
Verder lezen

DE ECHTE ROVER uit Rotterdam

particulier
tweedehands informatieve boeken, alle in goede staat of nog zo goed als nieuw ; u kunt bestellen en het artikel goed verpakt opgestuurd krijgen als pakket (tarieven Post.nl) of het artikel komen afhalen in Rotterdam ; bij meerdere artikelen kunnen deze in veel gevallen in 1 pakket worden verzonden.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Zenboeddhisme / smaak, wortels en reikwijdte, Zen van Azie tot Zutphen  - Zenboeddhisme / smaak, wortels en reikwijdte, Zen van Azie tot Zutphen