Onbekend - Wie Heeft De Langste

Schrijver:
Titel: Wie Heeft De Langste
ISBN: 9789058601964
Uitgever: Strengholt United Media
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 5,50
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Bij verstandig gebruik kun je met dit boek geld verdienen. Veel geld zelfs!
Je bent als bezitter van dit boek direct betrokken bij een unieke quiz die Yorin vanaf september 2002 dagelijks live uitzendt: Wie heeft de Langste? Dit nieuwe spelprogramma beperkt zich niet tot televisie alleen... Ook op internet en via SMS kun je meedoen aan Wie heeft de Langste?.
In deze quiz moet je als kandidaat zo veel mogelijk vragen achter elkaar goed beantwoorden. Tot zover niets nieuws. Maar: voor het eerst in de geschiedenis krijg je de antwoorden op die vragen van tevoren op een presenteerblaadje aangereikt! Ze staan namelijk allemaal achterin dit boek.
Het enige wat jij hoeft te doen is de vragen en de antwoorden uit je hoofd leren. Grondig of vluchtig. En waar je maar wilt. In je luie stoel. Tijdens je lunchpauze. Op een bankje in het park. Tijdens een saaie vergadering. Op het toilet of in bad. En denk je goed op weg te zijn? Neem dan de proef op de som! Ga de strijd aan met familieleden. Daag je vrienden uit. Meet jezelf met je collega's, met je voetbalteam, met je buren' Speel en oefen je geheugen. Want hoe langer de reeks van goede antwoorden is, hoe meer geld je kunt winnen!
En dan? Dan ben je klaar voor de ultieme geheugentest! Meld je aan als kandidaat van Wie heeft de Langste? en doe mee aan dit unieke spel op tv!
Veel plezier én veel succes!
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Onbekend - Wie Heeft De Langste