Joost van der Leij - Onbeperkt Jezelf

Schrijver:
Titel: Onbeperkt Jezelf
ISBN: 9789055992140
Uitgever: Andromeda
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 5,45
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Joost van der Leij is opgeleid door Richard Bandler, een van de twee ontwikkelaars van NLP. Hij heeft het Institute for Unconventional Wisdom opgericht van waaruit hij trainingen en coaching sessies geeft. Hij is jarenlang werkzaam geweest in commerci diensten in de automatisering. Hij is gecertificeerd als internationaal NLP Trainer, Advanced NLP Master Practitioner en Neuro-Hypnotic Repatterning en lid van The Society of NLP en de NVNLP.
ONBEPERKT JEZELF
JOOST VAN DER LEIJ
Wanneer je aan zelfontplooiing wilt gaan doen, dan is het noodzakelijk dat je goed weet wie je bent, maar ook dat je een aantal krachtige technieken beheerst om jezelf verder te ontwikkelen. Ken jezelf is een nobel streven, maar pas met de typologie van het Enneagram wordt duidelijk hoe je persoonlijkheid daadwerkelijk in elkaar steekt.
Het Enneagram geeft vervolgens aan welke valkuilen typisch zijn voor jouw persoonlijkheid. Door de nieuwste technieken op het gebied van Neuro-Linguistisch Programmeren (NLP) te combineren met de persoonlijkheidsleer van het Enneagram ontstaat een krachtige combinatie die je versneld in staat stelt om te groeien en jezelf te ontwikkelen zonder verdere beperkingen. Op die manier word je Onbeperkt Jezelf!
Door de typologie van het Enneagram te koppelen aan de reguliere indicate van persoonlijk-heidsproblemen, zoals gehanteerd door de World Health Organisation, ontstaat een nieuwe neurologische basis van de persoonlijkheid. De nieuwe in het boek beschreven, nog niet eerder gepubliceerde NLP technieken, zijn het resultaat van de afgelopen dertig jaar NLP en zorgen ervoor dat je op een ontspannen, plezierige en gemakkelijke manier de neurologie van je brein positief kunt be loeden.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Joost van der Leij - Onbeperkt Jezelf