A. Vogy - De kleuren van Zijn

Schrijver:
Titel: De kleuren van Zijn
ISBN: 9789085706168
Uitgever:
Bijzonderheden: Als nieuw - paperback Mooi exemplaar
Prijs: € 9,75
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Anne groeit op in een gezin met vader, moeder en broertje Tim. Onbewust van de impact die het gecompliceerde huwelijk van haar ouders op haar heeft, worstelt zij heimelijk met de wereld om zich heen.

Op jonge leeftijd verlaat Anne haar ouderlijk huis en zwerft zij met rugzak en gitaar door Europa. Tijdens deze reis vindt de overgang naar volwassenheid plaats. Een volwassenheid die echter niet kan rijpen voordat zij zich bewust wordt van de demonen uit haar verleden. Terug in Nederland loopt de innerlijke spanning zo hoog op dat zij telkens ongewild haar relaties vernietigt, en ook bijna zichzelf. De manier waarop zij zich van zichzelf wil ontdoen is echter niet de weg die gevolgd mag worden.

Het web waar Anne in verstrikt lijkt te zijn wordt op een verrassende manier ontrafeld als zij onverwachts in contact komt met meneer Jan, een leraar uit de traditie van de Advaita Vedanta.

De kleuren van Zijn is een autobiografisch verslag waarin de dialoog tussen meneer Jan en Anne als een rode (lei)draad door het verhaal loopt.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.