W. J. Ouweneel - Domein van de slang, het

Schrijver:
Titel: Domein van de slang, het
ISBN: 9789060646861
Uitgever: Druk.En Uitg.Mij.Buijten en Schipperheijn Bv
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 26,90
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Een stroom van occultisme komt over Europa, niet in de laatste plaats over Nederland.
Zeer velen hebben daar geen idee van; weinigen beseffen hoe gevaarlijk het occultisme is en welk wapen de aanval kan keren.
Zonder het te weten houden zelfs veel belijdende christenen zich bezig met allerlei occulte verschijnselen, b.v. in de geneeskunde.
Dr. Ouweneel wijst de wortel van het occultisme aan: de gehoorzaamheid aan de duivel bij de zondeval en sedertdien. Hij laat ook zien hoe in het Oosten en in Europa het occulte en mystieke denken zich verder ontwikkeld heeft.
In de grond van de zaak zijn occultisme en mysticisme het domein van de 'mensenmoorder van den beginne' , de slang, dat is: de duivel.
Met zijn collega-demonen krijgt hij steeds meer invloed in onze cultuur.
Het is een belangrijke verdienste van de schrijver dat hij heel concreet aanwijst waar het domein van de slang zich bevindt.
Dit domein is niet beperkt tot extreme vormen van occultisme als het satanisme, met z'n godslastering, sexsuele perversie en bloeddorst.
Het is veel omvangrijker.
De auteur geeft een overzicht van het occultisme, dat hij onderscheidt in vormen van mystiek, spiritisme, waarzeggerij en magie.
En daaronder valt heel wat.

Een paar voorbeelden: drugsverslaving, hallucinaties, yoga, transcendente meditatie [ vormen van mystiek], telekinese, contact met doden, automatisch schrift, spititistische visioenen, uittredingen [ vormen van spiritisme] , waarzeggende dromen, helderziendheid, astrologie, handlees- en kaartlegkunde, wichelen, iriscopie [ vormen van waarzeggerij], exorcisme, hekserij, satanisme, bloedpakten, paranormale geneeswijzen als acupunctuur en magnetisme [ vormen van magie].

Tevens zijn bijlagen opgenomen over alternatieve geneeswijzen [ met name homeopathie en acupunctuur] en New Age.
Dr. Ouweneel laat het in dit boek niet bij dit waarschuwend overzicht, maar hij toont ook dat er een bijbels antwoord is op alle aanvallen van de satan.
En dat er een goddelijk antwoord is op de verschrikkingen van de eindtijd: de wederkomst en totale overwinning van Jezus Christus.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

W. J. Ouweneel - Domein van de slang, het