Sonja van de Rhoer, N.v.t. - Zeesterren Nederland

Schrijver:
Titel: Zeesterren Nederland
ISBN: 9789058561626
Uitgever: Stichting Kunstboek
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw, specifieke informatie: afwijkende (oranje) kaft
Prijs: € 5,45
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Een heerlijk visboek met vijf professionele topchefs uit Nederland.
Als geen ander Europees land heeft Nederland een speciale band met water en zee en als dusdanig heeft de visvangst er van oudsher een belangrijke rol gespeeld. Vis is onlosmakelijk met de Nederlander verbonden.
Vis wint de laatste jaren als voedingselement steeds meer terrein en adepten in debatten over gezonde vetten en gezonde voeding. Ook op gastronomisch vlak is er een groeiende interesse voor vis en krijgt het de erkenning die het verdient. Niet alleen de dure en feestelijke vissoorten, maar evenzeer eenvoudige vissen bekend uit de traditionele huiselijke keuken worden tegenwoordig tot gastronomische pareltjes omgetoverd door culinaire grootheden in binnen- en buitenland. Vis is puur, eerlijk en heerlijk.
Vijf professionele topchefs – allen met één Michelinster bekroond – in de nabijheid van de Nederlandse kustlijn, lieten zich eveneens door deze uitdaging bekoren en brengen tien schitterende recepten op basis van Noordzeevis. Thorvald de Winter (Apicius, Castricum), Marcel van der Kleijn (Calla’s, Den Haag), Ronald Voogel en Roland Veldhuijzen (Chapeau!, Bloemendaal), Wilco Berends (Merlet, Schoorl) en Fred Mustert (Vilette, Rotterdam) geven hun visie over Noordzeevis – door Sonja van de Rhoer in een vlotte interviewtekst gegoten – en verklappen een aantal van hun succesrijke recepten.
Ze presenteren elk een oogstrelende bereiding met een persoonlijke touch van tong, tarbot, langoustines en sint-jakobsschelpen. Daarnaast krijgt u van elke chef nog een verrassend soepje dat uw smaakpapillen zeker niet onberoerd laat en vier sublieme visgerechten waarvoor de chef zich laat inspireren door het rijke aanbod van de Noordzee.
Food- en reportagefotografie van Stephane Verheye en Olivier Chenoix illustreren deze verrukkelijke gerechten en deze vijf tophuizen op een ongeëvenaarde wijze. In dit boek vindt elke fijnproever zijn gading. ‘Zeesterren Nederland’ is een garantie voor een lekkere vangst, om duimen en vingers bij af te likken.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Sonja van de Rhoer, N.v.t. - Zeesterren Nederland