Walter Lewin - Gek op natuurkunde

Schrijver:
Titel: Gek op natuurkunde
ISBN: 9789400401341
Uitgever: Thomas Rap
Bijzonderheden: Goed - lichte gebruikssporen
Prijs: € 3,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Walter Lewin is niet alleen een geniaal wetenschapper, hij staat er vooral ook om bekend de meest ingewikkelde formules begrijpelijk te maken, en zelfs tot leven te wekken. Zo liet hij in de collegezaal een sloopkogel op zich af slingeren en zette hij zichzelf onder stroom met meer dan driehonderdduizend volt. Lewins colleges zijn een ware online hit; ze worden jaarlijks door meer dan twee miljoen mensen bekeken. Ook reist Lewin de hele wereld rond om iedereen de schoonheid van de natuurkunde aan den lijve te laten ondervinden. Gek op natuurkunde is een even aanstekelijk als erudiet boek dat je ogen opent voor de wereld om je heen: hét natuurkundeboek dat iedereen op de middelbare school gehad zou willen hebben.Walter Lewin is geboren en getogen in Nederland. Na zijn studie natuurkunde in Delft vertrok hij naar Amerika en werkte daar meer dan veertig jaar aan het prestigieuze MIT. Hij heeft meer dan 450 wetenschappelijke publicaties op zijn naam staan en werd recentelijk verkozen tot een van de 300 beste professoren van de vs. Warren Goldstein met wie Lewin dit boek schreef is als hoogleraar geschiedenis verbonden aan de universiteit van Hartford.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.