Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Dr. G.A. Wumkes - Wumkes, Dr. G.A.-Het Friese Reveil in portret

Schrijver:
Titel: Wumkes, Dr. G.A.-Het Friese Reveil in portretten
ISBN: 9789061403562
Uitgever:
Bijzonderheden: Het Friese Reveil in portretten van dr. G.A. Wumkes, nu vanuit het Fries in het Nederlands vertaald door dhr. A.P. Bijl te Goudswaard.  Het Friese Reveil in portretten in een rijke bron voor de geschiedenis van Friesland. Niet alleen wordt ons op...
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Het Friese Reveil in portretten van dr. G.A. Wumkes, nu vanuit het Fries in het Nederlands vertaald door dhr. A.P. Bijl te Goudswaard. 
Het Friese Reveil in portretten in een rijke bron voor de geschiedenis van Friesland. Niet alleen wordt ons op sympathieke wijze een beeld geschetst van de Friese Reveilbeweging, we krijgen ook een verrassend zicht op het dagelijks leven in het Friesland van de vorige eeuw. Door in contract te treden met bejaarde mensen uit die tijd (1911) heeft dr. G.A. Wumkes vele herinneringen en verhalen vastgelegd toen dat nog mogelijk was. Aan deze inspanning danken we deze reeks biografische schetsen die vooral door hun eenvouw, fris taalgebruik en vertellend karakter uniek genoemd kunnen worden. 
Dr. G.A. Wumkes maakte velen bewust van het bijzondere van de Friese cultuur en geschiedenis. Hiervan getuigen niet alleen de vele boeken die hij schreef over de geschiedenis van Friesland, maar ook zijn onvermoeibare inzet voor de Friese taal. Zo vertaalde hij onder meer de Bijbel in het Fries. Ook preekte hij in het Fries.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dr. G.A. Wumkes - Wumkes, Dr. G.A.-Het Friese Reveil in portretten