Jan-Karel Mossou - Bedrijfskunde In De Nieuwe Tijd

Schrijver:
Titel: Bedrijfskunde In De Nieuwe Tijd
ISBN: 9789020260175
Uitgever: Ankh-Hermes
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 5,45
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Wat heeft spiritualiteit met werken te maken? Geïnspireerd door verschillende gerenommeerde auteurs op- het gebied van de spiritualiteit geeft Mosso zijn visie op de hedendaagse praktijk van management, organisatie, marketing en concurrentie. Hij heeft een andere kijk op e bestaande en wijdverbreide doelstelling van winstmaximalisatie en nodigt de lezer uit om die niet langer als vanzelf spreken aan te nemen. Van uit een diepgaand spiritueel gebied besef schets hij een vernieuwende toekomstbeeld voor het moderne bedrijfsleven.
Dit boek is overigens niet alleen bestemd. voor managers. Het is bedoeld voor iedereen die de komst van het Waterman tijdperk wil aangrijpen om zijn leven én werk te verbeteren. Spiritualiteit is een onderdeel van ons leven, dit boek laat zien dat spiritualiteit ook een onderdeel van ons werk kan zijn.
Bedrijfskunde in de Nieuwe Tijd biedt voor Iedereen een handvat, zowel voor topmanagers als voor medewerkers op de werkvloer. Mede daarom zullen niet alleen leidinggevenden, maar ook niet-leiding gevende in dit boek inspiratie vinden om daadwerkelijk vorm te geven aan de verandering die is ingeluid door het aanbreken van de Nieuwe Tijd.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jan-Karel Mossou - Bedrijfskunde In De Nieuwe Tijd