A. Storm - De X-Files van de literatuur

Schrijver:
Titel: De X-Files van de literatuur
ISBN: 9789044604856
Uitgever: Prometheus
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 10,95
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Waar draait het in romans en verhalen om? Wat gebeurt er in het hoofd van een romanpersonage? Wat kan en wil een schrijver bereiken met zijn werk? In De X-Files van de literatuur wordt in de vorm van een overrompelende zoektocht gespeurd naar de geheimen van de literatuur. De lezer wordt meegenomen naar de verborgen dossiers van romans en verhalen – die één voor één worden geopend. Arie Storm staat stil bij het werk van onder anderen Vladmir Nabokov, Jorge Luis Borges, A.F.Th. van der Heijden, Joost Zwagerman en P.F. Thomése. Aan de orde komen stijl, plot, compositie en vertelperspectief. Niet in de vorm van een droge en al te behoedzame analyse, maar vanuit de optiek van een gedreven schrijver. Alle stukken in De X-Files van de literatuur vormen tezamen een wervelende vertelling, net zo spannend als een goede roman.
‘Wil je die achtergronden allemaal wel weten, als lezer en liefhebber? Nou, Vergelijk ’t maar met een subliem gerecht in een sterrenrestaurant. Als je de receptuur leert kennen van de topkok kan je twee dingen doen: of goeie sier maken met die informatie (want jij weet precies welke kruiden die lamsbout zo lekker maken) óf je kan die lamsbout zelf eens proberen te bereiden. En zo is het ook met dit boek van Storm: het is als liefhebber van literatuur goed te weten wat bijvoorbeeld een fijn uitgewerkte plot voor je doet. En als je wilt, kan je het ook zelf proberen
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

A. Storm - De X-Files van de literatuur