Back, Werner - Colour Atlas and Handbook of Beverage Biology
Schrijver: | Back, Werner |
---|---|
Titel: | Colour Atlas and Handbook of Beverage Biology |
ISBN: | 9783418007991 |
Taal: | Duits |
Uitgever: | CARL, HANS, FACHVERLAG |
Bijzonderheden: | 2006 317pp Gebonden |
Prijs: | € 190,70 |
Verzendkosten: | Gratis (binnen Nederland) |
Meer info: |
Annotatie The Colour Atlas and Handbook of Beverage Biology is a comprehensive reference work aimed primarily at practising beverage biologists. On the basis of numerous colour plates, microscopic enlargements and drawings, a morphological differentiation of all important beverage organisms is made possible.T Flaptekst The Colour Atlas and Handbook of Beverage Biology is a comprehensive reference work aimed primarily at practising beverage biologists. On the basis of numerous colour plates, microscopic enlargements and drawings, a morphological differentiation of all important beverage organisms is made possible.The various germs can be identified unambiguously in most cases by means of the detailed description of physiological-biochemical properties and growth characteristics. The two highly successful German language volumes already in print were updated, tailored to international requirements and combined into one in the present volume. The most recent taxonomic findings served as a basis. The detailed description of detection methods for all relevant microorganisms in the various beverages is also based on the latest scientific research. By presenting and giving a detailed description of numerous original cultures from commercial operations (cell morphology and growth characteristics), the objective is to provide all those working in the field with a tool to help them to accurately determine the hygienic and microbiological condition of their plant at all times and, if necessary, adopt appropriate measures. In this book, general microbiological tests are first set out, followed by a detailed treatment of the microbiology of breweries and wineries. The book contains chapters on fruit juice and lemonade operations, water/plant hygiene, dairy industry as well as associate flora. In the annex, modern detection methods, methods for biological operational control as well as processes for eliminating beverage-spoilage organisms are presented. A comprehensive word index makes it easier for beverage biologists to use this Colour Atlas and Handbook of Beverage Biology. |
Verzendkosten 1,75 euro per zending binnen Nederland, vanaf 19,90 euro GEEN verzendkosten binnen Nederland.
Verzendkosten België 3,95 euro per zending.
Bij bestellingen van 10 euro of minder zijn de verzendkosten hoger; zie vermelding bij het boek.
Speciale verzoeken? Meestal geen punt, vermeld ze in het veld opmerking.
De actuele levertijd kunt u vinden op onze website.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.
Let op: dit nieuwe boek is anderstalig en heeft een levertijd van ongeveer 5 werkdagen binnen Nederland
Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.
Straat:
Nummer:
- Dit boek is nieuw
- U ontvangt bij ons altijd de laatste beschikbare druk
- Daarom kan de getoonde afbeelding afwijken van het werkelijke boek
- Van toepassing zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden Boekstra
- Na uw bestelling ontvangen u en Boekstra een bevestiging per e-mail
- U handelt deze bestelling rechtstreeks af met Boekstra. In de e-mail staan de naam,adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekstra vermeld
- Boekstra kan betaling vooraf vragen
- Bekijk hier de algemene voorwaarden van Boekstra.
Onthoud mijn gegevens
Registreer u vrijblijvend als koper!
Besteld, hoe nu verder?
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.