Maeve Binchy - Hart & Ziel

Schrijver:
Titel: Hart & Ziel
ISBN: 9789047508861
Uitgever: Boekerij
Bijzonderheden: Goed - vouw in kaft
Prijs: € 2,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Clara Casey heeft de laatste tijd te veel aan haarhoofd. Haar dochters Adi en Linda zijn in detwintig maar wonen nog steeds thuis. Adi knoktaltijd voor of tegen iets: het milieu, walvisvaart,legbatterijen? Linda studeert aan de universiteit,maar ligt voornamelijk in bed en weigert iets tedoen in huis. Bovendien zoekt Clara?s ex-manweer contact terwijl ze net begint aan een zwarebaan in het ziekenhuis van Dublin.Daar krijgt Clara de leiding over haar eigen team:Declan, een getalenteerde maar erg verlegen arts;de sympathieke fysiotherapeut Johnny; Fiona, demooie en vrolijke zuster die het verleden niet kanlaten rusten. En voor de Poolse Ania is de ontmoetingmet Clara Casey een geschenk uit dehemel. Hopelijk zal een nieuwe baan in een nieuwland haar gebroken hart helen.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.