Peter Mayle - Toujours Provence

Schrijver:
Titel: Toujours Provence
ISBN: 9789027434357
Uitgever: Boekerij
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 3,00
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
In Toujours Provence maakt de lezer kennis met een openhartige truffelzoeker, de kuren van een Provençaalse agent, een beroepsgourmet en de man die zijn padden de Marseillaise laat zingen. Ontdek het schitterende Avignon en de wijngaarden van Châteauneuf-du-Pape. Ervaar wat het is om in Frankrijk ziek te zijn of wat je moet doorstaan als bestseller-auteur. Veel oude bekenden uit Een jaar in de Provence zijn weer van de partij; buurman Massot, loodgieter Menicucci en de altijd nieuwsgierige Faustin. Dit en nog veel meer over het afwisselende leven in de Provence wordt door Peter Mayle op amusante wijze beschreven in Toujours Provence.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.