William Lidwell, Kritina Holden - Universele Ontwerpprincipes

Schrijver:
Titel: Universele Ontwerpprincipes
ISBN: 9789063692292
Uitgever: BIS Publishers BV
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 23,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Herziene en bijgewerkte editie, met 25 additionele ontwerpprincipes.

Of het een marketingcampagne, een museumtentoonstelling, een videospel of een complex besturingssysteem betreft, steeds is het ontwerp ervan de culminatie van concepten en praktijken uit allerlei disciplines. Omdat niemand expert op elk gebied kan zijn, hebben ontwerpers altijd in verschillende bronnen en naslagwerken moeten zoeken naar de benodigde vakkennis en informatie - totdat dit boek zojuist verscheen. Universele ontwerpprincipes is het eerste interdisciplinaire naslagwerk voor ontwerpers.

In dit rijk geïllustreerde boek en overzichtelijk geordende boek worden de vormgevingsconcepten helder beschreven en voorzien van geïllustreerde voorbeelden uit de praktijk. Van de '80/20 regel' tot 'chunking', van de 'Babyface-factor' tot 'Ockhams scheermes' van de 'taille-heupverhouding' tot 'cognitieve dissonantie': u komt alles te weten over 100 veel voorkomende ontwerpprincipes.

* Het eerste complete naslagwerk voor ontwerpers in alle disciplines
* Combineert op iedere dubbele pagina de beschrijving van een gangbaar ontwerpprincipe met geïllustreerde praktijkvoorbeelden
* Behandelt de bouwstenen van ontwerptheorie voor disciplines variërend van grafisch ontwerp en architectuur tot vormgeving van gebruikersinterfaces

Dit baanbrekende naslagwerk is het standaardwerk voor ontwerpers, technici, architecten en studenten die hun expertise op het gebied van vormgeving willen verbreden en verbeteren.

William Lidwell is partner en hoofd Research & Development bij het Applied Management Sciences Institute. Kritina Holden is Human Factors Specialist bij Lockheed Martin Space Operations. Jill Butler is oprichter en directeur van Stuff Creators Design Studio. De auteurs wonen in Houston, Texas.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

William Lidwell, Kritina Holden - Universele Ontwerpprincipes