Midori Snyder, Midori Snyder - De Boeken Van Oran Sadars Vestin

Schrijver:
Titel: De Boeken Van Oran Sadars Vesting
ISBN: 9789024507573
Uitgever: Luitingh
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 8,35
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
DE BOEKEN VAN ORAN
Het rijk Oran siddert onder het trannieke bewind van de Vuurkoningin die tweehonderd jaar geleden de haar rivaliserende koninginnen van Aarde, Lucht en water in een allesverwoestende Verbranding versloeg en alle macht naar zich toe trok. Maar magie laat zich niet onderdrukken. Het verzet van de strijders van de Nieuwe Maan tegen de macht van de Vuurkoningin en haar Sileaanse Garde leidt tijdens het Vuurfeest in Bedan evenwel tot een tragedie.
Tijdens de aardbeving en de slachting door de Sileanen die van het Vuurfeest een drama maken, komt meester Donal van Roepers Smidse, een van de belangrijkste leiders van het verzet, om het leven. Zijn zoon wyer en Alwir Re Aston weten te ontsnappen. Maar er gebeurt meer. Zo manifesteert de goed vermomde zakkenroller Klusser zich als niemand minder dan het vuurmeisje naar wie in de straten van Beldan al jarenlang wordt gezocht. Het gerucht gaat dat zij nu in gezelschap van Wyer en het geheimzinnige Ghazali-meisje Lirrel op weg is naar Sadars Vesting, in het Avadaresgebergte. Maar als Klusser het vuurkind is, waar zijn dan de andere kinderen van de nieuwe viervoudige koninginnenknoop? Het kind van de aarde, het kind van de lucht, het waterkind? De Vuurkoningin, die haar macht ernstig bedreigt ziet, vraagt zich hetzelfde af…
De Amerikaanse schrijfster Midori Snyder won met haar boeken prijs na prijs, onder meer de prestigieuze Mythopoeic Award. Zij is docente Engels en woont in Milwaukee, Wisconsin.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Midori Snyder, Midori Snyder - De Boeken Van Oran Sadars Vesting