Bert van Baar - Dalai Lama, wijze van deze tijd

Schrijver:
Titel: Dalai Lama, wijze van deze tijd
ISBN: 9789035132245
Uitgever: Bert Bakker
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 14,50
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Zijn leven is gehuld in mythen, gevormd door de moderne geschiedenis en het machtspel van de wereldpolitiek. Het is geworteld in diep innerlijke religieuze beleving en doortrokken van mededogen en inspiratie.

De veertiende Dalai Lama van Tibet is een man met een missie. Hij is een kind van zijn tijd en komt met een spirituele boodschap voor onze tijd. Deze Nobelprijswinnaar van de Vrede spreekt niet alleen boeddhisten aan, maar iedereen met een oprecht hart. Miljoenen over de hele wereld worden geraakt door zijn boodschap van innerlijke vrede en de zorg voor anderen als weg naar het geluk.
Zijn roep om een geweldloze revolutie van de geest schept een perspectief waarin wetenschap en spirituele beleving elkaar aanvullen. Het gebruik van de rede en het gezond verstand gaan daarin hand in hand met het ontwikkelen van een geest van liefde en mededogen. Het ethisch gebruik van moderne technologie gaat samen met het bewust ontwikkelen van de innerlijke potentie voor wijsheid en grenzeloos mededogen door het trainen van de geest. Als ware wijze van onze tijd schenkt hij praktische wijsheid speciaal geschikt voor de mensen van deze tijd.
In dit boek wordt leven en werk van dit gedreven mens beschreven. Mythe, geschiedenis, wereldpolitiek, religie, ethiek en moderne wetenschap komen aan bod als facetten van het levensverhaal van de Dalai Lama, die in alle dramatiek van zijn leven nimmer de simpele waarheid uit het oog heeft verloren dat anderen belangrijker zijn dan hijzelf, omdat er eenvoudigweg meer anderen zijn. Alleen dit maakt hem al zo bijzonder.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bert van Baar - Dalai Lama, wijze van deze tijd