Karin Spaink, Karin Spaink - Het borstkankerlegioen

Schrijver:
Titel: Het borstkankerlegioen
ISBN: 9789035230392
Uitgever: Reed Business
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 8,35
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Borstkanker treft per jaar bijna dertienduizend vrouwen in Nederland. Karin Spaink was er een van. Ze bleek onderdeel te zijn van het groeiende borstkankerlegioen, een Amazone tegen wil en dank, en wapende zich met haar pen. Spaink - tevens MS-patiënte - schreef sinds 2006 een vierwekelijkse column over haar medische wedervaren voor Medisch Contact. In 'Het borstkankerlegioen' zijn deze columns gebundeld, samen met elders verschenen stukken van haar over dit onderwerp.
De columns, die verschenen onder de titel 'De andere kant', gaan over haar ervaringen als patiënt. Ze willen de medische professie laten zien hoe hun therapieën, statistieken, bezweringen en zorg worden ontvangen. Met name wat er gebeurt tijdens en tussen de vele ziekenhuisbezoeken door. Wat artsen nooit wordt verteld omdat het in de spreekkamer te futiel lijkt, maar wat de patiënt volkomen in beslag neemt. Verschillende columns hebben een bredere context, een algemener en meer politiek tintje. 'Het borstkankerlegioen' gaat over zorgzame oncologen en chemische zwarte gaten, maar ook over statistiek en rekensommen, en de campagnes van het KWF.
Spaink schrijft op een levendige toon, maar met de nodige distantie en zelfspot. 'Het borstkankerlegioen' is interessant voor zowel artsen, verpleegkundigen als patiënten en hun naasten.

Karin Spaink is columniste, publiciste en schrijfster.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Karin Spaink, Karin Spaink - Het borstkankerlegioen