Mierlo, Guido van - Kinderen beter leren zien / wat kinderogen

Schrijver:
Titel: Kinderen beter leren zien / wat kinderogen ouders te vertellen hebben
ISBN: 9789020204759
Taal: Nederlands
Uitgever: AnkhHermes (Ankertjesserie #345)
Bijzonderheden: 2011, paperback, goed exemplaar
Prijs: € 8,50
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
In dit Ankertje biedt Guido van Mierlo een alternatief perspectief op oogafwijkingen bij kinderen, want soms is er een dieper liggende oorzaak aan te wijzen.Wat kinderogen hun ouders te vertellen hebben. Oogafwijkingen bij kinderen zijn zelden een ongelukkig toeval. Soms is er een dieper liggende oorzaak waardoor een kind levenslang tot een bril veroordeeld lijkt te zijn. Een kind is diep verbonden met zijn ouders en spiegelt hun gedrag. Als een kind wazig gaat zien kun je je als ouder Wat wil ik niet zien in het leven? Waar durf ik niet naar te kijken? Heb je de moed dit onder ogen te zien, dan kun je je eigen leven verrijken en ook een positieve invloed uitoefenen op de gezondheid van je kind. Daarnaast worden er in dit boekje talrijke handvatten aangereikt om spelenderwijs, samen met je kind, toe te werken naar het herstellen van het gezichtsvermogen van je kind.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mierlo, Guido van - Kinderen beter leren zien / wat kinderogen ouders te vertellen hebben Mierlo, Guido van - Kinderen beter leren zien / wat kinderogen ouders te vertellen hebben