G. Molenaar, Greetje Molenaar - Sprookjes en oersymboliek in de

Schrijver:
Titel: Sprookjes en oersymboliek in de mandala
ISBN: 9789073798847
Uitgever: Uitgeverij Akasha
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 21,95
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit originele boek biedt vele nieuwe mogelijkheden om de oerverhalen te 'vertalen' in de mandala als grootste symbool van volledigheid en oneindigheid. Hierbij krijg je een zeer eenvoudige en diepzinnige kleurtechniek aangereikt: het kleurkoesteren. Via deze techniek kom je tot je eigen beeldverhaal in de cirkel.

Om de diepere lagen van het sprookje verder te beleven, worden er zes sprookjes niet alleen opnieuw verteld, maar ook geduid. Ook leer je mandala's voor kinderen te ontwerpen. Aan de hand van honderden abstracte en figuratieve tekeningen worden zowel volwassenen als kinderen uitgenodigd tot helend spontaan tekenen; ook hier kom je via je eigen beeldend vermogen in gesprek met jezelf. Zoals in de andere boeken van Greetje Molenaar speelt ook in dit boek de oersymboliek een belangrijke rol.


Greetje Molenaar begeleidt al jaren cursisten op haar eigen tekenschool de ronde kunst in het tekenen van sprookjesmandala's en het helend spontaan tekenen. Zij is auteur en mede-auteur van de succesvolle boeken 'Beginnen met mandala-tekenen en -ontwerpen', 'Symbolen in de mandala', 'Mandalasymboolkaarten', 'Mandalakunst - krassen als inspiratiebron' en 'Mandala kleur- en werkboek'.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

G. Molenaar, Greetje Molenaar - Sprookjes en oersymboliek in de mandala