M. Walser, Martin Walser - Angstbloesem

Schrijver:
Titel: Angstbloesem
ISBN: 9789044510577
Uitgever: de Geus
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 9,80
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Nog één keer pieken, dat wil de eenenzeventigjarige beleggingsadviseur Karl von Kahn. Geldstromen kan hij voorspellen, de loop van het leven en de verwikkelingen van de liefde echter niet.
Eerst laat hij zich door zijn vriend, antiekhandelaar Diego Trautmann, om de tuin leiden. Deze fingeert in het ziekenhuis een doodsbedreigende ziekte om Karl te bewegen gezamenlijke aandelen af te stoten. Dan stort de bevallige actrice Joni zich met niet te misverstane bedoelingen op Karl. Hij verlangt naar liefde, zij naar een begunstiger die twee miljoen euro in een filmproject wil steken. Met haar in de hoofdrol welteverstaan.
Het leidt tot het onvermijdelijke: Karl von Kahn verliest zijn geld en zijn beoordelingsvermogen. Hij maakt zich belachelijk en ruïneert zijn huwelijk met Helen. Uiteindelijk bevindt hij zich in een vrije val de verdoemenis in. Een roman over waan, hypocrisie, vriendschap en liefde.

Martin Walser (Duitsland, 1927) is een van meest toonaangevende auteurs in Duitsland. Hij heeft voor zijn literaire werk talloze prijzen ontvangen, waaronder in 1981 de Georg-Büchnerprijs en in 1998 de Vredesprijs van de Duitse boekhandel.
Bij De Geus verschenen eerder de romans Dood van een criticus, Een springende fontein, De levensloop der liefde, Messmers reizen, Een ogenblik van liefde en – meest recentelijk – Een liefhebbende man.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

M. Walser, Martin Walser - Angstbloesem