M.J. Heineman - Obstetrie en Gynaecologie

Schrijver:
Titel: Obstetrie en Gynaecologie
ISBN: 9789035229082
Uitgever: LNRS Data Services B.V
Bijzonderheden: Goed - Hoekjes kaft boven en hele lichte gebruikssporen.
Prijs: € 7,00
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Het leerboek 'Obstetrie en Gynaecologie. De voortplanting van de mens' is een modern standaardwerk met een lange geschiedenis. De didactische opbouw, heldere stijl en de hoogwaardige illustraties maken het tot een onovertroffen leerboek. Elk hoofdstuk begint met leerdoelen en definities en wordt afgesloten met een samenvatting en een blik op de toekomst. Historie, methodologische aspecten, epidemiologie en demografie hebben een eigen plaats in de tekst, die is onderverdeeld in leer- en leesstukken. In kaders worden samenvattingen aangeboden. Casussen brengen theorie en praktijk bij elkaar. De referenties omvatten zowel historische en recente literatuur als vele internetadressen. In deze nieuwe, 6e druk, is niet alleen de informatie geactualiseerd maar vond ook een herverdeling van de hoofdstukken plaats en zijn onder meer hoofdstukken over pati ntveiligheid, evidence-based medicine en genetica en voortplanting toegevoegd.

Het leerboek 'Obstetrie en Gynaecologie' heeft een lange staat van dienst. In 1973 verscheen, onder leiding van prof. dr. G.J. Kloosterman, 'De voortplanting van de mens', het voornaamste leerboek voor obstetrie en gynaecologie van de jaren zeventig en tachtig. In 1993 nam prof. dr. P.J. Treffers het hoofdredacteurschap over en beleefde het boek, waarvan de titel inmiddels was gewijzigd in 'Obstetrie en Gynaecologie', twee drukken. Bij de 3e, 4e en 5e druk werd de uitgave herzien onder leiding van prof. dr. M.J. Heineman samen met een nieuw team van redacteuren en auteurs. Deze 6e druk is opnieuw tot stand gekomen onder hoofdredacteurschap van Heineman met een gedeeltelijk nieuw team van redacteuren. Ook zijn nieuwe auteurs aan het bestaande schrijverscollectief toegevoegd.

Inmiddels leveren ruim 60 specialisten, vrijwel allen actief werkzaam in de praktijk, een bijdrage aan het leerboek. Daarmee wordt een volledig beeld gekregen van de obstetrie en gynaecologie en beschikken wij over een compleet en overzichtelijk standaardwerk.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.