Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel ALSNOG.


 

Rosca, Ninotchka - Staat van oorlog. Roman (Filipijnen). Flaptekst zie:

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Rosca, Ninotchka - Staat van oorlog. Roman (Filipijnen). Flaptekst zie:
Schrijver: Rosca, Ninotchka
Titel: Staat van oorlog. Roman (Filipijnen). Flaptekst zie:
ISBN:
Uitgever: Ambo-Novib
Bijzonderheid: Paperback, 384 blz. Als nieuw.
Prijs: € 6,50
€ 3,50
Meer info Het Festival op het Filipijnse eiland K — : een carnavalesk geheel van verhaspelde mythen, onbegrepen historische gebeurtenissen en half vergeten rituelen. Drie jonge mensen, Adrian, Anna en Eliza, komen van Manila om eraan deel te nemen. De sfeer is er dreigend: het verzet bereidt een aanslag voor op de Commandant, het wemelt van de soldaten, niemand vertrouwt iemand.
In schitterende taferelen schildert de schrijfster de afkomst van de drie vrienden, hun eigen verleden en dat van hun familie, waarmee zich de hele geschiedenis van de eenenzeventighonderd eilanden van de archipel ontrolt, van de 'ontdekking' door Magalháes tot de periode-Marcos. In de loop van die 'vierhonderdjarige oorlog' heeft de archipel veel wreedheid en tragiek gekend, maar Ninotchka Rosca weet in haar lichtvoetige stijl ook steeds het komische en het absurde te treffen.
Boek bekijken

ALSNOG uit West Betuwe

zakelijk

Logo ALSNOG

Voor boeken die niet door de brievenbus kunnen en voor twee of meer bestellingen op dezelfde dag berekenen wij 5 euro verzendkosten (pakket, afhaalservice). Voor thuisbezorging 1 euro meer. Wacht in dat geval met betalen tot wij u bericht hebben gestuurd met het totaalbedrag. Voor verzending buiten Nederland gelden andere verzendkosten.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.