Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel anubis.


 

Baantjer, A.C. - De Cock en tranen aan de Leie deel 48

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Baantjer, A.C. - De Cock en tranen aan de Leie    deel 48
Schrijver: Baantjer, A.C.
Titel: De Cock en tranen aan de Leie deel 48
ISBN: 9026113420
Uitgever: De Fontein
Bijzonderheid: 1997, 1e druk, ppb. in prima staat,138 pag.
Prijs: € 0,95
Meer info Op een zomerse avond meldt een jonge vrouw de vermissing van haar vader aan rechercheur De Cock (met ceeooceekaa) in het aloude politiebureau aan de Amsterdamse Warmoestraat. Het is een van de vele meldingen van vermissing en niet iets om speciale aandacht aan te schenken. Maar toch... het gaat hier om de vermissing van de president van de rechtbank, en dan is justitie in last, en zeker de al zo veel geplaagde mevrouw Lastensjouwer. Het onderzoek dat De Cock en zijn medewerker Vledder instellen, leidt hen al snel naar Gent, de stad aan de Leie, waar de president voor internationale kwesties veel overleg had met collega's. Het is voor De Cock en Vledder, die zo gewend zijn in Amsterdam te werken, een even onverwachte als zeer spannende excursie. Eerlijk gezegd hadden zij zich de oplossing van de vermissing van de rechter, en van de misdrijven die erop volgden wel wat eenvoudiger en minder spannend voorgestgeld.
Boek bekijken

anubis uit Varennes sur Amance

particulier
Nadat uw bestelling bij ons binnen is gekomen ontvangt u van ons een mailtje met de hoogte van de verzendkosten en ons rekeningnummer.
Zodra wij uw betaling hebben ontvangen zal de bestelling verstuurd worden.
De boeken worden vanuit Frankrijk verstuurd. HEEFT U BINNEN 2 DAGEN GEEN BERICHT VAN ONS ONTVANGEN, KIJK DAN OOK EVEN IN UW SPAM-BOX, WANT HELAAS KOMT ONZE MAIL SOMS DAARIN TERECHT.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.