Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel anubis.


 

diverse schrijvers - Dierbare verhalen uit de wereldliteratuur

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: diverse schrijvers - Dierbare verhalen uit de wereldliteratuur
Schrijver: diverse schrijvers
Titel: Dierbare verhalen uit de wereldliteratuur
ISBN: 9029035331
Uitgever: Meulenhoff
Bijzonderheid: 1991, 1e druk, paperback, redelijk goede staat, verkleuring kaft, 303 blz.
Prijs: € 0,85
Meer info Iedere lezer zal een aantal dierenverhalen rekenen tot zijn dierbaarste verhalen. In deze bundel zijn er veertig bijeengebracht met een hoge \"aaibaarheidsfactor\" of een sterke \"griezelprikkel\". Zo geeft Rudy Kousbroek zich gewonnen voor de glimlach van een varken, 'onweerstaanbaar, zo vrolijk, zo goedhartig'; Henk Romijn Meijer beschrijft het sterfbed van zijn hond en J.M.A. Biesheuvel is er getuige van hoe een zwaan wordt aangereden; Juan Rulfo verhaalt over een koe, die een Mexicaans boerenmeisje een toekomst moet bieden; de bloedstolende praktijken van een rattenvanger inspireerden Roald Dahl; een luipaard sluipt door de nachten van Anna Kavan en over een doodstil Grieks dorpsplein glijdt in het middaguur een slang, gebiologeerd aangestaard door twee toeristen... Dierbare verhalen over katten en poezen, honden, hazen en hamsters, wespen en vissen, konijnen en paarden... Een absolute must voor de liefhebber.
Boek bekijken

anubis uit Varennes sur Amance

particulier
Nadat uw bestelling bij ons binnen is gekomen ontvangt u van ons een mailtje met de hoogte van de verzendkosten en ons rekeningnummer.
Zodra wij uw betaling hebben ontvangen zal de bestelling verstuurd worden.
De boeken worden vanuit Frankrijk verstuurd. HEEFT U BINNEN 2 DAGEN GEEN BERICHT VAN ONS ONTVANGEN, KIJK DAN OOK EVEN IN UW SPAM-BOX, WANT HELAAS KOMT ONZE MAIL SOMS DAARIN TERECHT.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.