Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Arcturus.


 

Windrider, K. - 2012 - en verder / reis naar een Multidimensionale Toekomst

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Windrider, K. - 2012 - en verder / reis naar een Multidimensionale Toekomst
Schrijver: Windrider, K.
Titel: 2012 - en verder / reis naar een Multidimensionale Toekomst
ISBN: 9789075636703
Uitgever: Petiet, Uitgeverij
Bijzonderheid: 2008, Paperback, 263 pp. Niet meer leverbaar.
Prijs: € 25,00
€ 3,85
Meer info Dit boek brengt wetenschappelijke en mystieke waarheden samen in een nieuwe visie op de menselijke evolutie.

Kiara Windrider gelooft dat alle fysieke veranderingen en bewustzijnsveranderingen die momenteel plaatsvinden, ontworpen zijn om het geboorteproces van een nieuw ras bij te staan. Windrider's boek is een poging om niet alleen dit proces te begrijpen maar ook om daaraan deel te nemen, zowel persoonlijk als collectief.

De auteur probeert de wetenschappelijke informatie in dit boek zo nauwkeurig mogelijk weer te geven, maar verweeft uiteindelijk ook veel van zijn eigen multidimensionale studies naar de aard van het menselijk bewustzijn met het wetenschappelijke onderzoek. In de loop van zijn onderzoek heeft hij onlangs een krachtig nieuw genezings- en goddelijk ontwakingssysteem ontdekt, dat zijn oorsprong vindt in zowel de mysteriescholen van het oude Egypte als zijn persoonlijke ervaringen met het walvisbewustzijn.
Hij laat het herleven onder de naam ‘Ilahinoor', en het biedt eenvoudige technieken om de onderbewuste en superbewuste geest met elkaar te verbinden. Iedereen kan die technieken leren en oefenen.
Kiara: ‘Ik geloof dat wij aspecten zijn van een oneindig intelligent bewustzijn, en dat we voorbereidingen treffen voor iets dat ons voorstellingsvermogen te boven gaat.'
Boek bekijken

Arcturus uit Beek

zakelijk

Logo Arcturus

ARCTURUS – spirituele en esoterische boekhandel. Boeken over spiritualiteit, bewustwording, coaching, esoterie & alternatieve geneeswijzen. ||.
Als je een beetje wilt snuffelen, dan kun je sorteren op o.a. “laatst toegevoegd”. Wil je zoeken op trefwoord, doe dat dan in het zoekvak. Denk bv. aan: boeddhisme, maya of roman. ||.
Verzendkosten: verzenden gebeurt via PostNl als brievenbuspost, tarief voor 1 boek is € 3,60. Wil je meer boeken bestellen, neem dan even contact op via de mail (lily@wonderacademie.nl). Dan kijken we naar de mogelijkheden om dit zo voordelig mogelijk bij jou te bezorgen.Voor verzending naar Belgie gelden andere tarieven. ||
Arcturus Boekwinkel is onderdeel van De Wonderacademie | KvK 70112282 | BTW NL002051696B20
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.