Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Azucena Boek.


 

Koch, Herman - HET DINER

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Koch, Herman - HET DINER
Schrijver: Koch, Herman
Titel: HET DINER
ISBN: 9789041413680
Uitgever: Anthos, Amsterdam, juni 2009, veertiende druk
Bijzonderheid: Hardcover met linnen band en stofomslag, 301 pp, in zeer goede staat
Prijs: € 7,00
Meer info
Twee echtparen gaan een avond uit eten. Ze praten over alledaagse dingen, dingen waar mensen tijdens etentjes over praten: werk, de laatste films, vakantieplannen. Maar ondertussen vermijden ze waar ze het eigenlijk over moeten hebben: hun kinderen.

De twee vijftienjarige zoons van beide echtparen, Michel en Rick, hebben samen iets uitgehaald wat hun toekomst kan verwoesten. Tot dusver zijn alleen vage beelden van de twee in Opsporing Verzocht vertoond en zit het onderzoek naar hun identiteit vast. Maar hoe lang nog? Wat de situatie nog ingewikkelder maakt is dat de vader van Rick de beoogde nieuwe minister-president van Nederland is.

'Het diner' is een weergaloze roman die de vraag opwerpt in hoeverre je als ouder verantwoordelijk bent voor de daden van je eigen kind. In soepel proza schotelt Herman Koch de lezer een bloedstollend verhaal voor dat zich binnen de tijdsspanne van een avond voltrekt. Een roman met de tragiek van de film Festen -waarin de hoofdpersonen onherroepelijk op het noodlot afstevenen.
Boek bekijken

Azucena Boek uit Winschoten

particulier

Logo Azucena Boek

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.