Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BoekenWO2.


 

Budworth, Geoffrey - Complete raadgever knopen leggen. Met duidelijke foto's en tekeningen. Elke knooptechniek stap voor stap uitgelegd. Alle belangrijke knopen voor vissers, zeilers, bergbeklimmers etc.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Budworth, Geoffrey
Titel: Complete raadgever knopen leggen. Met duidelijke foto's en tekeningen. Elke knooptechniek stap voor stap uitgelegd. Alle belangrijke knopen voor vissers, zeilers, bergbeklimmers etc.
ISBN: 9789043808392
Uitgever: Zuidnederlandse Uitgeverij, Aartselaar
Bijzonderheid: Gebonden, 2003, 125 blz. Met foto's, tekeningen en een index.
Prijs: € 12,00
Meer info Het leggen van knopen kan een leuke hobby zijn, en is bovendien onontbeerlijk voor talrijke vrijetijdsbestedingen. U kunt knopen gebruiken bij het zeilen, vissen, klimmen en duiken, u kunt er dieren mee vastleggen, en u kunt ze gebruiken bij het knutselen of tijdens trektochten.
In dit handige boek worden alle knopen uitgelegd aan de hand van duidelijke tekeningen en kleurenfoto's. Termen in verband met het leggen van knopen en de soms grappige namen van de knopen worden verklaard.

Veel knopenboeken zijn compact om te passen in de bagage van alpinisten of zeilers; daardoor veelal kleine illustraties en beknopte tekst. In dit royaal uitgevoerde boek zijn veel knopen paginagroot afgebeeld, in knappe kleurenfoto's, -tekeningen en materiaalcombinaties; daardoor zie je vaak direct hoe een moeilijke knoop 'in elkaar steekt'. Voorts aandacht voor natuurlijke en synthetische touwmaterialen, voor de historie van 'het knopen' in het algemeen en bij veel knopen in het bijzonder. Fraai, instructief, duidelijk, leuk.
Boek bekijken

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.