Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BoekenWO2.


 

Bos, F. ; M. Bosveld ; D. Groenendijk e.a. - De dagvlinders van Nederland. Verspreiding en bescherming (Lepidoptera : Hesperioidea, Papilionoidea).

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Bos, F. ; M. Bosveld ; D. Groenendijk e.a. - De dagvlinders van Nederland. Verspreiding en bescherming (Lepidoptera : Hesperioidea, Papilionoidea).
Schrijver: Bos, F. ; M. Bosveld ; D. Groenendijk e.a.
Titel: De dagvlinders van Nederland. Verspreiding en bescherming (Lepidoptera : Hesperioidea, Papilionoidea).
ISBN: 9789050112277
Uitgever: Nationaal Natuurhistorisch Museum Naturalis, Leiden / KNNV, Utrecht / European Invertebrate Survey, Leiden - Reeks : Nederlandse Fauna. Nr. 7.
Bijzonderheid: Gebonden met stofomslag, 2006, 381 blz. Met kleurenfoto's, verspreidingskaartjes, een index en de bijlage (bladwijzer). Enkele kleine scheurtjes en vouwtjes in de stofomslag. Pakketpóst.
Prijs: € 39,50
Meer info Deel zeven van de indrukwekkende serie standaardwerken 'Nederlandse Fauna' gaat over dagvlinders, niet een zogenaamde 'natuurlijke groep'. De laatste dagvlinderatlas met landelijke dekking verscheen in 1989. Sindsdien is er veel veranderd: veel en veel meer waarnemingen zijn verzameld. En, hoewel er sinds 1940 twee vlindersoorten zijn bijgekomen, zijn 17 soorten uit ons land verdwenen. Over de oorzaken hiervan, zoals het steeds verder krimpen van geschikt leefgebied, valt veel te lezen in de atlas. Het grootste deel nemen de beschrijvingen per soort in. Die vertellen iets over gedrag en leefwijze, maar de essentie zijn de verspreidingskaartjes voor Nederland en kaartjes waarop de verandering in vóorkomen over Europa staat. Veel illustraties in de vorm van kleurenfoto's en kaarten met verspreidingsgebieden. Met uitgebreide literatuurlijst, Engelse samenvatting, adressen en register.
Boek bekijken

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.