Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BoekenWO2.


 

Sip, Wilfred - Kracht- en stabiliteitstraining. Deel 1 : de oefeningen. Ruim 1100 oefeningen voor armen, romp en benen, romp in circa 1800 foto's.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Sip, Wilfred - Kracht- en stabiliteitstraining. Deel 1 : de oefeningen. Ruim 1100 oefeningen voor armen, romp en benen, romp in circa 1800 foto's.
Schrijver: Sip, Wilfred
Titel: Kracht- en stabiliteitstraining. Deel 1 : de oefeningen. Ruim 1100 oefeningen voor armen, romp en benen, romp in circa 1800 foto's.
ISBN: 9789067204415
Uitgever: Kerckebosch, Zeist
Bijzonderheid: Paperback, ingenaaid, 2013, 550 blz. 4e, herziene druk. Met kleurenfoto's en een index. Pakketpóst.
Prijs: € 37,50
Meer info Een naslagwerk voor een ieder verbonden aan sport en bewegen,met alle oefeningen met betrekking tot kracht- en stabiliteitstraining, als basis, dan wel aanvulling, voor het maken van bewegings- en krachtprogramma's.

Om effectief sterker te worden is de combinatie tussen kracht en stabiliteit binnen het lichaam van essentieel belang. Met dit boek heb je een naslagwerk aan ruim 1100 oefeningen waarbij je met eindeloze variatie elke spiergroep in het lichaam effectief kunt trainen. De oefeningen zijn voorzien van heldere instructies en uitgebeeld in ruim 1800 foto’s. Het boek is zowel bruikbaar bij revalidatie als bij optimalisering van het sportieve lichaam.

Kracht en Stabiliteitstraining wordt gebruikt door fysiotherapeuten, revalidatietrainers, studenten en individuele sporters die op basis van gebalanceerde oefeningen het hoogste resultaat willen bereiken. In de verschillende hoofdstukken worden onder andere spiergroepen in armen, romp en benen behandeld en bovendien komen buikspier-, therabal- en BOSU-oefeningen aan de orde.

De 4e druk van deze bestseller is volledig herzien en uitgebreid met ruim 10% nieuw ontwikkelde oefeningen.

Inhoudsopgave

Voorwoord
Inleiding
Leeswijzer
Krachtoefeningen
Stabiliteitsoefeningen
Therabaloefeningen
Lenigheidsoefeneningen
Literatuur
Index op regio
Index op alfabet
Boek bekijken

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.