Stel een vraag
Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekstra.
Tunick, Michael H. (, USDA Agricultural Research Service) - The Science of Cheese
De vraag gaat over de volgende titel:
Afbeelding: | |
---|---|
Schrijver: | Tunick, Michael H. (, USDA Agricultural Research Service) |
Titel: | The Science of Cheese |
ISBN: | 9780199922307 |
Uitgever: | Oxford University Press Inc |
Bijzonderheid: | 2013 304pp Gebonden |
Prijs: |
€ 73,90
Gratis
|
Meer info | Flaptekst Describes the science of cheese making, from chemistry to biology, in a lively way that is readable for both the food scientist and the artisanal hobbyist. |
Boek bekijken |
Bij Boekstra koopt u nieuwe boeken tegen de vastgestelde boekenprijs.
Verzendkosten 1,75 euro per zending binnen Nederland, vanaf 19,90 euro GEEN verzendkosten binnen Nederland.
Verzendkosten Belgiƫ 3,95 euro per zending.
Bij bestellingen van 10 euro of minder zijn de verzendkosten hoger; zie vermelding bij het boek.
Speciale verzoeken? Meestal geen punt, vermeld ze in het veld opmerking.
De actuele levertijd kunt u vinden op onze website.
Verzendkosten 1,75 euro per zending binnen Nederland, vanaf 19,90 euro GEEN verzendkosten binnen Nederland.
Verzendkosten Belgiƫ 3,95 euro per zending.
Bij bestellingen van 10 euro of minder zijn de verzendkosten hoger; zie vermelding bij het boek.
Speciale verzoeken? Meestal geen punt, vermeld ze in het veld opmerking.
De actuele levertijd kunt u vinden op onze website.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.